Rolluik Amersfoort

Schaduw Zonwering heeft aan deze woning in Amersfoort perfecte rolluiken geplaatst. De rolluiken dienen als zonwering en bescherming voor deze woning. En omdat ze op afstand bedienbaar zijn wordt dit als zeer praktisch ervaren. Welke voordelen hebben de bewoner nu nou echt met deze nieuwe rolluiken? De rolluiken werken namelijk niet alleen als zonwering in de zomer. Bovendien zijn rolluiken de beste bescherming voor je ramen. Ook zorgen ze ervoor dat er verduistering is wanneer de rolluiken dicht zitten. Er kan nu dus geen enkel straaltje licht binnenkomen.

Rolluik Amersfoort

Een rolluik komt het hele jaar door van pas. In de zomer als zonwering en in de winter als isolatie. Een rolluik is namelijk gemaakt van aluminium, dit materiaal in combinatie met de juiste montage werkt heel erg goed als isolatie materiaal. Zo kan er in de winter geen warmte ontsnappen en is je woning in de zomer lekker koel. In de zomer doe je overdag de rolluiken dicht zodat de warmte buiten blijft. Echter kun je ze in de winter de hele dag dicht laten wanneer je optimaal wilt isoleren. Je kunt er ook voor kiezen om ze pas dicht te doen wanneer het donker en kouder wordt.

Wil je ook de perfecte zonwering en isolatie voor je woning? Twijfel niet en neem contact met ons op voor advies op maat van onze specialisten!

 

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

21 april 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.