Ritsscreens Vleuterwijde

We hebben op deze dag drie ritsscreens gemonteerd aan een woning in Vleuterwijde. De ritsscreen sluiten helemaal aan bij de woning en zijn één van de beste op de markt. Dankzij de rits met geleiders blijft het doek strak in het screen zitten. Daarbij is het screen ook bestand tegen extreme weersomstandigheden en blijft het doek altijd goed in de geleiders zitten.

Ritsscreens zonwering

Ritsscreens kunnen het leven in je woning een stuk aangenamer maken. In de zomer lopen de temperaturen binnenshuis vaak erg op en is het erg benauwd. Ritsscreens zorgen voor 80% zonwering waardoor je woning heerlijk koel blijft. Tevens, werken de screens als verduistering en heb je geen last van invallend licht. Door het monteren van screens op elke verdieping blijft de temperatuur in de woning helemaal gecontroleerd. Het effect zal hiermee optimaal zijn waardoor je heerlijk kunt genieten van je woning!

Wil je ook genieten van optimaal wooncomfort met hoge kwaliteit ritsscreens? Neem dan nu vrijblijvend contact op voor een advies gesprek op maat!Vaardigheden

Gepubliceerd op

31 oktober 2019

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.