Ritsscreens Vleuten radiografisch bedienbaar

Deze dag hebben we ritsscreens geplaatst aan deze woning in Vleuten. De ritsscreens zijn elektrisch bedienbaar door middel van een schakelaar. Voor het monteren van deze screens hebben we de elektra moeten door lassen. Dit is natuurlijk netjes gebeurd, alles werkt en ziet er goed uit. De ritsscreens zijn vlak op het kozijn geplaatst, wanneer ze dicht zijn laten ze geen enkel straaltje licht door. De bewoners aan deze woning in Vleuten kunnen nu thuis komen zonder dat het huis te warm aanvoelt. Ook zorgen de ritsscreens voor bescherming van de ramen. De bewoners hoeven zich nu geen zorgen meer te maken om beschadigingen of ongewenst zonlicht. Bovendien zijn ritsscreens er voor bescherming en zonwering van je woning.

Ritsscreens Vleuten

Ritsscreens kennen vele voordelen. Ze zijn namelijk in de zomermaanden erg effectief als zonwering. Zo heb je in de zomer besparen op de airconditioning en blijft je woning lekker koel. De ritsscreens zitten vlak langs het kozijn gemonteerd en worden strak gehouden door een rits. De screens zijn dus erg stevig en wind vast. Behalve in de zomer zijn ritsscreen ook voor de winter een goede investering. Ze werken namelijk als isolatie voor je woning omdat ze er voor zorgen dat er geen warmte ontsnapt. Doe je ritsscreens dus dicht in de winter voor goede isolatie van je woning. Op deze manier bespaar je in de zomer op airconditioning en in de winter op energie kosten.

Wil je ook effectieve zonwering door middel van ritsscreens? Wil je besparen op energie kosten zowel in de zomer als in de winter? Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor de perfecte zonwering!

 

Laat u niet langer verblinden!