Ritsscreens Utrecht Vleuterweide

Op deze dag hebben we de 1ste en 2de verdieping van deze woning voorzien van ritsscreens. Het doek is antraciet van kleur evenals de kap. In totaal hebben we hier 6 ritsscreens geplaatst voor een scherpe combinatie prijs. Bijna de gehele woning is nu voorzien van zonwering waardoor zelfs tijdens de warmste dagen de woning lekker koel blijft. De ritsscreens zijn geleverd met afstandsbediening waardoor ze allemaal tegelijk naar beneden kunnen worden gehaald.

Ritsscreens

Een ritsscreen is de duurzame variant van de screen. Met 2 geleiders wordt het doek van het ritsscreen naar beneden geleid zonder enige ruimte weg te geven. Een ritsscreen is dus optimaal en komt met meer voordelen. Het doek van het ritsscreen wordt vastgehouden door de geleiders en zal dus op geen enkele wijze kunnen gaan klapperen. Tevens zorgen de afgesloten geleiders er ook voor dat er geen vuil en insecten bij het raam komen. Ook in de winter hebben screens hun functie, ze werken namelijk isolerend en zorgen ervoor dat er in huis minder gestookt hoeft te worden. Daarbij weren screens natuurlijk het hele jaar door zo’n 80% van het licht wat van buiten komt. Dit is natuurlijk erg prettig als je wilt slapen en die lantarenpaal op je kamer schijnt.

Ben je ook opzoek naar de meest efficiënte zonwering? Combinatie korting voor een grotere afname? De beste service en montage? Neem dan nu contact op voor een advies gesprek op maat!

 

Laat u niet langer verblinden!