Ritsscreens Montfoort inbouwen in overstek uitbouw

Schaduw Zonwering heeft aan deze dag aan deze woning in Montfoort ritsscreens geplaatst aan de uitbouw. De ritsscreen zijn ingebouwd in de overstek van deze uitbouw. De afwerking is perfect gedaan en het resultaat is verbluffend. Met deze nieuwe ritsscreens kunnen de bewoners nu in de zomer gemakkelijk de zon weren zodat de binnen woning lekker koel blijft. Het inbouwen van de ritsscreen zorgt immers ook voor een mooie look aan de uitbouw. Immers zorgen we er altijd voor dat de afwerking van onze zonwering altijd perfect gedaan wordt. De ritsscreens zijn in de beste staat en gaan erg lang mee. Bovendien kunnen de bewoners van deze woning in Montfoort dankzij deze nieuwe zonwering blijven genieten van hun woning. De woning zal nu niet meer aanvoelen als een sauna en daarbij komt ook dat de ritsscreens nog veel meer voordelen met zich mee brengen.

Ritsscreens Montfoort

Ritsscreens zijn niet alleen functioneel als zonwering. De screens zijn namelijk nog goed voor veel meer dingen die handig zijn voor je leefruimte. Zelfs in de winter hebben je ritsscreens een functie. Ze werken namelijk als isolatie wat heel goed van pas komt in de winter. En omdat je woning nu meer geïsoleerd is zul je dus gaan besparen op energie kosten. Screens zijn dus een investering die je aan alle kanten goed doet. Want met deze nieuwe screens van Schaduw Zonwering is je woning goed geïsoleerd in de winter en lekker koel in de zomer. Bovendien is dit natuurlijk heel erg prettig voor je portemonnee.

Wil je ook een goed geïsoleerde woning in de winter en een lekker koele binnentemperatuur in de zomer? Twijfel niet en neem contact met ons op zodat we ook jou kunnen adviseren over de beste zonwering!

 

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

20 april 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.