Ritsscreens Leidsche Rijn radiografisch

Schaduw Zonwering heeft in Leidsche Rijn aan deze woning radiografische ritsscreens geplaatst. De ritsscreens zijn op elektrisch bestuurbaar waardoor deze praktisch te gebruiken zijn. Ze zijn geleverd met een afstandbediening en zijn dus op afstand bestuurbaar. De ritsscreens zijn op het kozijn van deze woning geplaatst. Dit zorgt voor een mooie look en daarnaast zal het niet meer mogelijk zijn voor zonlicht om binnen te komen. Met deze nieuwe ritsscreens zijn de bewoners nu verzekerd van een woning die niet meer aanvoelt als een sauna. De ritsscreens zijn wind vast en volledig licht afsluitend. Hierdoor is er geen sprake meer is van vervelende lichtinval en een te warme kamer. De ritsscreen zijn volledig vast geritst langs de zijkant van het scherm waardoor ze goed tegen windbelasting kunnen. De screens die we hier hebben geplaatst zijn van de beste kwaliteit en bovendien heel erg duurzaam.

Ritsscreens Leidsche Rijn

Het woord zegt het al, ritsscreens zijn aan de zijkant voorzien van een rits die het doek aan de zijkant vast houdt. Omdat het scherm door middel van een rits zit vast genaaid aan de zijkant blijft deze altijd strak staan. Bovendien maakt dit het scherm ook erg wind vast. Wanneer er veel wind staat is een ritsscreen ideaal. Echter is een ritsscreen alleen te leveren in een op afstand bedienbare uitvoering.

Wil je ook een ritsscreen op je woning? Geen last meer hebben van ongewild zonlicht en makkelijk op afstand bedienbaar. Neem dan nu contact op en krijg advies van een van onze zonwering specialisten!

 

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

13 april 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.