Ritsscreens en zonnescherm De Meern

We hebben op deze dag de achterzijde van een woning in De Meern voorzien van zonwering. Het gaat om ritsscreens voor de bovenkant en een Verano Ipanema knikarmscherm voor de onderkant. De zon staat elke ochtend en middag op de achterzijde van de woning waardoor het er nogal onaangenaam was. Maar met deze nieuwe voorziening is hun woning voortaan verzekerd van een aangename binnentemperatuur.

Zonwering voor de achterzijde

Wanneer het zonlicht de halve dag tegen je woning aan schijnt zal het er in de zomer erg onaangenaam kunnen zijn. Dit is vaak erg storend en zorgt ervoor dat je weinig aangename leefruimte overhoud. Zonwering voorziening voor de achterzijde van je woning is de oplossing. Een zonnescherm met afstandsbediening en armen om de verstellen zodat je in de zomer heerlijk in de tuin kunt zitten. Ritsscreens aan de bovenkant voor optimale bescherming van de slaapkamers/badkamer. Met dit pakket ben je verzekerd van een heerlijk aangename temperatuur en kun je alle leefruimte in zomer gebruiken zoals je gewend bent!

Staat de zon ook bijna de hele dag op jouw woning? Wil je hier wat aan doen en je leefruimte beschermen? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend advies gesprek op maat!

 

Laat u niet langer verblinden!