Ritsscreens en zonnescherm De Meern

We hebben op deze dag de achterzijde van een woning in De Meern voorzien van zonwering. Het gaat om ritsscreens voor de bovenkant en een Verano Ipanema knikarmscherm voor de onderkant. De zon staat elke ochtend en middag op de achterzijde van de woning waardoor het er nogal onaangenaam was. Maar met deze nieuwe voorziening is hun woning voortaan verzekerd van een aangename binnentemperatuur.

Zonwering voor de achterzijde

Wanneer het zonlicht de halve dag tegen je woning aan schijnt zal het er in de zomer erg onaangenaam kunnen zijn. Dit is vaak erg storend en zorgt ervoor dat je weinig aangename leefruimte overhoud. Zonwering voorziening voor de achterzijde van je woning is de oplossing. Een zonnescherm met afstandsbediening en armen om de verstellen zodat je in de zomer heerlijk in de tuin kunt zitten. Ritsscreens aan de bovenkant voor optimale bescherming van de slaapkamers/badkamer. Met dit pakket ben je verzekerd van een heerlijk aangename temperatuur en kun je alle leefruimte in zomer gebruiken zoals je gewend bent!

Staat de zon ook bijna de hele dag op jouw woning? Wil je hier wat aan doen en je leefruimte beschermen? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend advies gesprek op maat!Vaardigheden

Gepubliceerd op

7 oktober 2019

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.