Ritsscreen Woerden

Aan de bovenzijde van deze woning in Woerden hebben we 2 prachtige ritsscreens geplaatst. De ritsscreens zorgen voor een combinatie van zonwering en isolatie binnen deze woning. Ze zijn bedienbaar met een wandschakelaar en kunnen dus makkelijk versteld worden. Zo hebben de bewoners nu geen last meer van ongewenst zonlicht en kunnen ze ’s nachts gerust slapen. Ritsscreens weren namelijk 80% van het licht dat vanaf buiten komt. Zo is het dus lekker donker en koel in de slaapkamer van deze bewoners.

Ritsscreen Woerden

Ben je het ook zat om elke keer weer thuis te komen in een huis dat aanvoelt als een sauna? Dan zijn ritsscreens ook voor jou de beste oplossing. Ritsscreen zijn namelijk een van de beste opties voor het buiten houden van warmte. Met ritsscreens blijft je woning in de zomer lekker koel en houd je ongewenst zonlicht buiten. In tegenstelling tot normale screens zijn ritsscreens ook vele male duurzamer. Ze zijn namelijk windvast en blijven te allen tijden strak langs het raam zitten. Zo lopen je screens geen schade op en zullen ze niet heen en weer gaan door de wind. Wanneer je kiest voor screens met wandbediening kun je ze gemakkelijk bedienen en hoef je dit dus niet handmatig te doen.

Wil je ook ritsscreens van de beste kwaliteit en een woning die lekker koel aanvoelt in de zomer? Neem dan nu contact op en krijg advies op maat van een specialist!

 

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

9 mei 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.