Ritsscreen Vleuten op dakkapel

Schaduw Zonwering heeft deze dag een ritsscreen geplaatst op de dakkapel van deze woning in Vleuten. Het screen is strak op het kozijn gemonteerd zodat er geen enkel straaltje licht meer binnen kan komen. De bewoner kunnen nu rustig slapen zonder dat er ongewenst licht binnen komt. De kamer waar ze inslapen is nu volledig verduisterd en zal zorgen voor een goede nachtrust. In de zomer hadden de bewoners vaak last van een te warme kamer. Het voelde vaak aan als een sauna en ze konden hier niet prettig in slapen. Een ritsscreen zorgt ervoor dat de warmte buiten blijft en je kamer niet meer aanvoelt als een sauna. Zelf op de warmste dagen van het jaar zorgt een ritsscreen ervoor dat je kamer koel blijft.

Ritsscreen Vleuten

Een ritsscreen is een van de meest effectieve zonwering om er voor te zorgen dat de binnentemperatuur van je woning aangenaam blijft. Ook tijdens de warmst dagen van het jaar zijn ritsscreens effectief voor het buiten houden van de warmte. Echter is een ritsscreen niet alleen praktisch voor het buiten houden van warmte maar zorgt deze er ook voor dat het lekker donker is in je slaapkamer. Een ritsscreen zit gemonteerd op het kozijn en gaat door middel van 2 geleiders naar beneden. Geen enkel straaltje licht kan nu naar binnen en je kunt lekker genieten van een koele en donkere kamer.

Wil je ook een ritsscreen voor het raam van je slaapkamer? Goede nachtrust in een koele en donkere kamer? Neem dan contact met ons op en krijg advies op maat van onze specialisten!

 

Laat u niet langer verblinden!