Ritsscreen Utrecht Leidsche Rijn

Aan deze woning in Utrecht Leidsche Rijn hebben we op deze dag een prachtig ritsscreen geplaatst voor zonwering op deze verdieping. Bovendien is de kamer met dit screen nu voorzien van de beste zonwering en zal de kamer ’s avonds goed verduisterd zijn. Tevens kunnen de bewoners nu goed slapen zonder dat ze last hebben van het licht dat van buiten komt. Het ritsscreen is gemonteerd onder de dakgoot onder het overstek. De screens zijn geleverd met wandbediening wat het erg makkelijk maakt om de screens te verstellen. Met deze duurzame screens kunnen de bewoners weer jaren vooruit met deze optimale zonwering. Daarbij komt ook dat een ritsscreen meerdere functies heeft. Een ritsscreen zorgt namelijk ook voor 80% verduistering waardoor het meeste licht buiten blijft.

Ritsscreen Utrecht Leidsche Rijn

De mogelijkheden van screens zijn veelbelovend. Het is namelijk zo dat screens vooral geschikt zijn voor zonwering en verduistering. Screens worden ook wel zonnescreens genoemd en ze zorgen voor optimale zonwering. Zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar zijn screens geschikt om de warmte buiten te houden. Over het algemeen zijn ritsscreens het meest duurzaam. Een ritsscreen wordt strak langs het raam gemonteerd en zit tussen 2 geleiders waardoor deze niet heen en weer beweegt door bijvoorbeeld wind. Dit maakt de ritsscreens erg duurzaam waardoor je als gebruiker langer kunt genieten van de optimale zonwering. Een ritsscreen is dus volledig gesloten vanaf de zijkant, tevens zorgt dit er ook voor dat er geen insecten of vuil bij je raam kunnen komen. Met ritsscreens ben je verzekerd van een koele woning en screens die erg lang mee gaan.

Wil je ook weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Neem dan contact op en nodig ons uit voor een advies gesprek op maat!

 

Laat u niet langer verblinden!