Ritsscreen Utrecht Amsterdamsestraatweg

Schaduw Zonwering heeft deze dag prachtige antraciet grijze ritssceens geplaatst aan deze woning in Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg. De ritsscreens hoeven niet handmatig versteld te worden want we hebben ze namelijk geleverd met een schakelaar. Daardoor kunnen de bewoners gemakkelijk op afstand hun ritsscreens bedienen en hoeven ze dit niet met de hand te doen. Met deze ritsscreens is deze woning in de zomer voorzien van de beste kwaliteit zonwering. Echter, zorgen de ritsscreens niet alleen voor zonwering maar ook 80% aan verduistering binnen de woning. Zo blijft de woning lekker koel en komt er weinig licht naar binnen. In de winter hebben de ritsscreens een isolerende functie waardoor de bewoners ook in dit jaargetijde gebruik kunnen maken van de voordelen van hun ritsscreen. Kortom, de ritsscreens zorgen er het hele jaar voor dat de binnen temperatuur van deze woning aangenaam blijft.

Ritsscreen Utrecht

Ritsscreens in Utrecht zijn de meest praktische manier van zonwering. Daarbij komt ook dat de binnentemperatuur van je woning in de zomer aangenaam blijft als je ritsscreens gebruikt. Ritsscreens zijn zelfs effectief tijdens een hittegolf en de warmste dagen van het jaar. Echter, zijn ze niet alleen effectief tijdens de warme dagen maar hebben ze in de winter ook hun voordelen. Bovendien blijft de warmte nu binnen je woning en kun je de woning ’s nacht gemakkelijk verduisteren. Met ritsscreens houd je de temperatuur in alle jaargetijden op een aangenaam niveau en kun je in de winter zelfs besparen op energie kosten.

Wil je ook gebruik maken van deze voordelen? Het hele jaar door leven in een woning met een aangename temperatuur? Neem dan contact op en krijg advies op maat van een van onze specialisten!

 

Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

11 mei 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.