Ritsscreen op dakkapel Woerden

Aan deze woning in Woerden hebben we vandaag een ritsscreen geplaatst op de dakkapel van deze woning. Het ritsscreen is van de beste kwaliteit en weert zo’n 80% van het licht dat naar binnen wilt. Omdat de bewoners een dakkapel hebben aan hun slaapkamer kwam er erg veel zonlicht naar binnen. Hierdoor was het ’s avonds te licht om goed te kunnen slapen. Een ritsscreen was hiervoor de oplossing, want nu komt er bijna geen licht meer naar binnen en is de kamer ’s avonds ook lekker koel. Het ritsscreen kan bediend worden met een wandschakelaar en hoeft dus niet handmatig naar beneden worden gehaald.

Ritsscreen op dakkapel

Met een ritsscreen op je dakkapel heb je geen zorgen meer om zonlicht dat binnen komt. Daarbij komt ook dat een ritsscreen er voor zorgt dat je kamer lekker koel blijft en je gerust kunt slapen. Je zult niet meer het gevoel hebben dat je ligt te slapen in een sauna, zelfs niet tijdens de meest warme dagen. Een ritsscreen is daarbij ook erg duurzaam en gaat dus erg lang mee. Het screen wordt door middel van 2 geleiders naar beneden gehaald. Er zit geen ruimte tussen het doek en de geleiders waardoor het screen erg stevig vast zit en niet zal gaan klapperen.

Wil je ook een ritsscreen op je dakkapel of aan je warme kamer? Niet meer slapen in een sauna? Neem dan contact met ons op zodat we ook jou kunnen adviseren over het beste wooncomfort!

 

Laat u niet langer verblinden!