Ritsscreen op dakkapel Woerden

Aan deze woning in Woerden hebben we vandaag een ritsscreen geplaatst op de dakkapel van deze woning. Het ritsscreen is van de beste kwaliteit en weert zo’n 80% van het licht dat naar binnen wilt. Omdat de bewoners een dakkapel hebben aan hun slaapkamer kwam er erg veel zonlicht naar binnen. Hierdoor was het ’s avonds te licht om goed te kunnen slapen. Een ritsscreen was hiervoor de oplossing, want nu komt er bijna geen licht meer naar binnen en is de kamer ’s avonds ook lekker koel. Het ritsscreen kan bediend worden met een wandschakelaar en hoeft dus niet handmatig naar beneden worden gehaald.

Ritsscreen op dakkapel

Met een ritsscreen op je dakkapel heb je geen zorgen meer om zonlicht dat binnen komt. Daarbij komt ook dat een ritsscreen er voor zorgt dat je kamer lekker koel blijft en je gerust kunt slapen. Je zult niet meer het gevoel hebben dat je ligt te slapen in een sauna, zelfs niet tijdens de meest warme dagen. Een ritsscreen is daarbij ook erg duurzaam en gaat dus erg lang mee. Het screen wordt door middel van 2 geleiders naar beneden gehaald. Er zit geen ruimte tussen het doek en de geleiders waardoor het screen erg stevig vast zit en niet zal gaan klapperen.

Wil je ook een ritsscreen op je dakkapel of aan je warme kamer? Niet meer slapen in een sauna? Neem dan contact met ons op zodat we ook jou kunnen adviseren over het beste wooncomfort!

 

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

12 mei 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.