Ritsscreen op dakkapel De Bilt

Op deze dag hebben we een ritsscreen geplaatst op een dakkapel in De Bilt. De voornaamste functie van dit ritsscreen is om de bovenste kamer koel te houden. Wanneer je hier zomers ligt de slapen zullen de temperaturen normaal als snel oplopen. Met dit nieuwe ritsscreen op de dakkapel zijn de bewoners voorzien van hoge kwaliteit zonwering. Het ritsscreen is erg duurzaam en zal vele zomers mee gaan. Niemand wil slapen in een sauna en daarom was ook voor deze bewoners een ritsscreen de beste keuze.

Ritsscreen op dakkapel

Wil je zomers een kamer koel houden? Dan is een ritsscreen ideaal. Met een ritsscreen weer je namelijk 80% van het zonlicht en houd je bijna alle warmte buiten. Kies je ook voor een ritsscreen? Dan ben je verzekerd van een duurzaam product dat lang mee gaat. Zo is een ritsscreen wind vast gebouwd en klappert deze niet heen en weer zoals een normaal screen. Een ritsscreen zorgt ervoor dat de hele kamer verduisterd is en maakt slapen weer aangenaam.

Wil je aankomende zomer ook een koele kamer behouden? Ga dan voor een ritsscreen en laat jouw nachtrust niet verstoren door licht en warmte. Wil je meer weten over onze screens? Bekijk dan de volgende pagina: screens. Of neem contact met ons op via het contact formulier!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

5 oktober 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.