Ritsscreen op afstandsteunen Utrecht

Op de dag hebben we een ritsscreen geplaatst in de wijk Hoograven in Utrecht. Het screen is geplaatst op afstandsteunen aan een dakkapel. Dankzij de extra ruimte tussen het raam en het screen kunnen de openslaande ramen nog steeds open. Tevens kun je nu de kamer luchten en het zonlicht weren tegelijkertijd. De nachten waarbij de kamer aanvoelt als een sauna zijn nu voorbij. En hier kunnen de bewoners lang van genieten dankzij onze duurzame screens.

Ritsscreen met afstandsteunen

Heeft jouw kamer openslaande ramen maar wil je deze lekker koel en fris houden? Dan zijn ritsscreens op afstandsteunen de perfecte oplossing voor jou. Met de afstandsteunen zorgen we ervoor dat je de juiste afstand hebt tussen het screen en het raam. Hierdoor kun je het raam altijd open zetten en heb je geen last van de screens. Het ritsscreen is tevens windvast en erg stevig. Met dit duurzame product kunnen de bewoners jarenlang genieten van een heerlijk frisse kamer.

Wil je ook genieten van een heerlijk frisse woning maar weet je niet welke screens geschikt zijn voor je woonsituatie? Neem dan gauw contact op en krijg advies op maat van een specialist.Vaardigheden

Gepubliceerd op

22 september 2019

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.