Ritsscreen Montfoort

Schaduw Zonwering heeft aan deze woning in Montfoort een prachtig ritsscreen geplaatst voor de perfect zonwering. Met dit nieuwe ritsscreen kunnen de bewoners aan deze woning in Montfoort weer lekker genieten van een koele binnen woning. Het ritsscreen zorgt ervoor dat er geen warmte binnenkomt. Wanneer de bewoners nu thuis komen zal hun huis niet meer aanvoelen als een sauna. Het screen zit gemonteerd aan de uitbouw van deze woning en is elektrisch bedienbaar met een schakelaar. Het screen zit vlak langs het raam gemonteerd met een rits waardoor deze strak blijft zitten.

Duurzaam ritsscreen Montfoort

De ritsscreens van Schaduw Zonwering zijn erg duurzaam. Ze gaan namelijk erg lang mee omdat door het ritssysteem het screen minder snel zal beschadigen. Wanneer het scherm dicht is zorgt de afgesloten kap ervoor dat er geen vuil of insecten bij kunnen komen. Daarbij komt ook dat de donkere kleur minder snel vuil opneemt en je hem dus weinig hoeft schoon te maken. Een ritsscreen zit erg stevig omdat er geen ruimte meer zit tussen het doek en de geleiders. Daardoor zul geen last meer hebben van een klapperende screen. Een ritsscreen is dus wind vast en volledig gesloten aan de zijkanten.

Wil je ook een prachtig ritsscreen van Schaduw Zonwering? Niet meer thuis komen in een sauna? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op voor een advies gesprek!

 

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

19 april 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.