Ritsscreen Montfoort

Schaduw Zonwering heeft aan deze woning in Montfoort een prachtig ritsscreen geplaatst voor de perfect zonwering. Met dit nieuwe ritsscreen kunnen de bewoners aan deze woning in Montfoort weer lekker genieten van een koele binnen woning. Het ritsscreen zorgt ervoor dat er geen warmte binnenkomt. Wanneer de bewoners nu thuis komen zal hun huis niet meer aanvoelen als een sauna. Het screen zit gemonteerd aan de uitbouw van deze woning en is elektrisch bedienbaar met een schakelaar. Het screen zit vlak langs het raam gemonteerd met een rits waardoor deze strak blijft zitten.

Duurzaam ritsscreen Montfoort

De ritsscreens van Schaduw Zonwering zijn erg duurzaam. Ze gaan namelijk erg lang mee omdat door het ritssysteem het screen minder snel zal beschadigen. Wanneer het scherm dicht is zorgt de afgesloten kap ervoor dat er geen vuil of insecten bij kunnen komen. Daarbij komt ook dat de donkere kleur minder snel vuil opneemt en je hem dus weinig hoeft schoon te maken. Een ritsscreen zit erg stevig omdat er geen ruimte meer zit tussen het doek en de geleiders. Daardoor zul geen last meer hebben van een klapperende screen. Een ritsscreen is dus wind vast en volledig gesloten aan de zijkanten.

Wil je ook een prachtig ritsscreen van Schaduw Zonwering? Niet meer thuis komen in een sauna? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op voor een advies gesprek!

 

Laat u niet langer verblinden!