Ritsscreen Hilversum met verduisterend doek op dakkapel

Aan deze woning in Hilversum hebben we een prachtig ritsscreen geplaatst op de dakkapel. Het doek heeft een verduisterende functie en is ook donker van kleur. Immers zorgt het doek van deze ritsscreen nu voor optimale zonwering en verduistering binnen de boven kamer van deze woning. De bewoners kunnen nu rustig slapen zonder ongewenst lichtinval binnen de kamer. Het screen zit aan de buitenkant van de dakkapel en zorgt ervoor dat het gehele raam afgesloten zit. Door middel van de rits wordt het screen strak langs de dakkapel vast gehouden. Daardoor zorgt het ritsscreen voor optimale verduistering in de boven kamer. De bewoners kunnen nu rustig slapen in een koele en verduisterde kamer.

Ritsscreen Hilversum

Een ritsscreen in Hilversum kan vele functies hebben. Zo wordt een ritsscreen het meest gebruikt voor zonwering. In vergelijking tot normale screens zijn ritsscreens veel duurzamer. De screens zitten nu namelijk vast door middel van een rits waardoor ze vast op hun plek blijven. Omdat het ritsscreen vlak langs je raam gemonteerd zit en deze niet kan verplaatsten zal je raam minder vaak vies zijn. Vuil en insecten kunnen nu namelijk niet meer bij je raam komen door het afgesloten screen. Met een verduisterend ritsscreen van Schaduw Zonwering is je woning helemaal compleet. Je hoeft je namelijk geen zorgen meer te maken over ongewenst licht inval of vuil op het raam. Daarbij komt ook dat je kamer in de zomer niet meer zal aanvoelen als een sauna.

Wil je ook genieten van een goede nachtrust in een koele en verduisterde kamer? Neem dan contact met ons op voor advies op maat van een van onze specialisten!

 

Laat u niet langer verblinden!