Ritsscreen De Meern

Deze dag hebben we aan deze woning in de Meern een prachtig antraciet grijze ritsscreen geplaatst. Het ritsscreen is van het huismerk van Schaduw Zonwering. Tevens is het screen van ongekend goede kwaliteit en is deze geleverd met bediening. Dit prachtige screen is er duurzaam en kan worden bediend met een afstandbediening zodat de bewoners gemakkelijk vanaf de bank het screen kunnen verstellen. Het screen is vlak langs het raam gemonteerd voor de beste zonwering. Een screen weert 80% van al het zonlicht en zal dus zorgen voor verduistering van de woonkamer. Bovendien is het screen erg duurzaam en blijft je raam ook schoon wanneer het screen dicht is.

Ritsscreen de Meern Schaduw Zonwering

Een ritsscreen is een van de meest praktische screens. Ze zorgen dan ook niet alleen voor zonwering maar zijn er ook voor verduistering en privacy. Je woning blijft lekker koel van binnen en wanneer je behoefte hebt aan privacy kun je het screen nu ook gemakkelijk dicht houden. Screens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Een ritsscreen daarin tegen wordt altijd vlak langs het raam gemonteerd zodat er geen enkel straatje licht binnen komt. Vervolgens wordt het screen gemonteerd tussen 2 geleiders en gaat deze door middel van een rits naar beneden.Een ritsscreen is echter ook de meest duurzame soort screen.

Ben je ook op zoek naar praktische zonwering die makkelijk bedienbaar is? Neem dan nu contact op en krijg een advies gesprek op maat voor de beste zonwering die past bij jouw woning!

 

Laat u niet langer verblinden!