Ritsscreen De Meern Veldhuizen

Schaduw Zonwering heeft zich weer van zijn beste kant laten zien. We hebben namelijk weer een prachtig ritsscreen geplaatst van de beste kwaliteit. De ritsscreens zijn gemonteerd voor een goed prijsje en alles is tot op de puntjes afgewerkt. Het ritsscreen is geplaatst aan een woning in De Meern Veldhuizen en is geleverd met een wand schakelaar. De bovenzijde van deze woning is nu voorzien van de beste zonwering. Met dit screen van Schaduw Zonwering blijft de boven zijde van de woning lekker koel en wordt zo’n 80% van het zonlicht geweerd.

Ritsscreen De Meern

Met een ritsscreen is je woning in De Meern op de beste manier voorzien van zonwering. Je hebt geen last van een klapperend screen zoals bij de standaard versie. Daar bij komt ook dat een ritsscreen veel langer mee gaat. Een ritsscreen zit stevig bevestigd tussen de geleiders en kan niet bewegen. Een ritsscreen wordt over het algemeen bediend met een wandschakelaar. Naast de zonwering zorgt het screen ook voor schone ramen. Want als je het screen dicht houdt komen er geen vuil en insecten bij het raam. Een ritsscreen geeft je dus een heleboel voordelen die mee helpen aan een comfortabele leefomgeving.

Wil je ook de voordelen van een ritsscreen? Een comfortabele leefomgeving en een koele kamer? Neem dan contact op zodat we ook jou kunnen adviseren!

 

Laat u niet langer verblinden!