Ritsscreen De Meern Oudenrijn

Aan onze eigen locatie hebben we in onze huisstijl een screen geplaatst voor zonwering van ons eigen pand. Ook wij willen natuurlijk een aangename temperatuur in ons kantoor. In de zomer komt de hitte overall doorheen, behalve natuurlijk de screens van Schaduw Zonwering. Deze zijn gemaakt om zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar de hitte buiten te houden. Op deze manier kunnen ook wij op ons gemak werken in een comfortabele werk omgeving. Geen warmte die onze productiviteit omlaag haalt maar gewoon een lekker koele binnen temperatuur!

Screen zonwering

Een screen wordt het meest gebruikt voor zonwering en bewijst zijn effectieve manier van zonwering al vele jaren. Screens zorgen voor de meest effectieve zonwering, ze weren namelijk 80% van het zonlicht wat zorgt voor een koele binnenkant. Ook tijdens de warmste dagen kun je nu lekker genieten van een koele binnen woning of kantoor. Screens worden altijd aan de buitenkant van het raam bevestigd waardoor de zon van buiten geweerd word en niet bij je raam kan. Omdat het glas in je ramen nu niet verwarmd wordt blijft de binnentemperatuur in je woning de hele dag koel.

Wil je ook een ritsscreen van Schaduw Zonwering? Een screen dat de meeste warmte buiten houdt zodat je lekker comfortabel kan werken of leven? Neem dan contact met ons op en wij adviseren je op maat voor jouw situatie!

 

Laat u niet langer verblinden!