Ritsscreen dakkapel De Bilt

Schaduw Zonwering heeft op deze dag een ritsscreen gemonteerd aan een dakkapel in De Bilt. Dankzij de strakke en professionele montage van dit ritsscreen komt er geen straaltje licht meer binnen en is de boven verdieping goed verduisterd. Wanneer je slaapkamer aanvoelt als een sauna is het natuurlijk niet lekker slapen. Dit gevoel hadden de bewoners van deze woning ook totdat ze er voor kozen om een ritsscreen te laten plaatsen. Met een ritsscreen blijft de temperatuur in je kamer altijd aangenaam. Zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar weet een ritsscreen de temperatuur te beheersen.

Ritsscreen dakkapel

Een ritsscreen gemonteerd aan je dakkapel zorgt voor optimaal comfort. Nu heb je extra ruimte op de bovenste verdieping en kun je door middel van het ritsscreen de temperatuur beheersen. De warme zomers zullen nu geen schade meer doen aan je leefomgeving. Het blijft namelijk lekker koel in de kamer waardoor je niet meer ligt weg te zweten in bed. Een goede nachtrust is erg belangrijk en je wilt natuur optimaal gebruik maken van de leefruimte in je woning.

Wil je ook een ritsscreen aan je dakkapel of ergens anders aan je woning? Neem dan per direct contact op en wij komen bij jou langs voor een advies gesprek op maat!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

24 januari 2019

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.