Ritsscreen aan dakopbouw Utrecht

Op deze dag hebben we een Verano ritsscreen met een vierkante kap gemonteerd aan de dakopbouw van deze woning in Utrecht. Met de dakopbouw heeft de woning een extra verdieping en dus flink wat extra leefruimte. De dakopbouw is aan 1 kant echter volledig voorzien van ramen. Dit zorgt ervoor dat grotendeels van de dag de zon naar binnen schijnt. Een ritsscreen laten plaatsen was in dit geval nodig om de temperatuur aangenaam te houden. Met een ritsscreen zal de warme zon niet meer zorgen voor een sauna effect op de bovenste verdieping.

Terrasscherm in de achtertuin

Aan de achterzijde hebben we een witgeel gestreept Verano Salou terrasscherm aan de woning gemonteerd. Het terrasscherm zorgt ervoor dat de bewoners in de zomer verkoeld in de tuin kunnen zitten. Geen last van de warme zon en toch genieten van het buiten leven.

Hou insecten buiten met een hor

We hebben deze woning voorzien van een Unilux plissé hordeur voor de achterdeur en een veerstifthor voor het raam op de eerste verdieping. Met een hor houd je alle kleine beestjes buiten. Zo heb je in de zomer geen last van muggen en vliegje in je woning. Geen vervelende muggen bulten meer en geen insecten in je woning dankzij de plissé hor.

 

Laat u niet langer verblinden!