Ridderkerk – Tourniquettes en ritsscreen

Ridderkerk – Screendoek met tourniquettes en elektrisch bediend ritsscreen monteren

Schaduw Zonwering heeft een elektrisch bediend ritsscreen gemonteerd op de begane grond van een één-gezinswoning in Ridderkerk. Op de achterdeur en het bovenraam hebben we een los screen doek voorzien van tourniquettes en deze bevestigd met een draaisluiting uiteraard met rvs schroeven.

Aan de de zijkant van de zijgeleiders hebben we compriband geplakt, dit is zwart en zet uit, hierdoor sluit het mooi aan op de gevelbetimmering en het metselwerk. Doordat er gekozen is voor een donker kleur doek (antraciet/grijs) wordt het in de woning een stuk donkerder.

Ridderkerk ligt in de provincie Zuid Holland, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Vaardigheden

, , , , , , , ,

Gepubliceerd op

21 februari 2017

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.