Raamdecoratie Houten

Schaduw Zonwering heeft aan deze woning in Houten prachtige raamdecoratie geplaatst. De raamdecoratie die hier geplaatst is geeft de woning een mooie look en een extra goede sfeer.

Raamdecoratie Houten

Met raamdecoratie bepaal je echt de uitstraling van je woning in Houten. De prachtige look die het met zich mee brengt geeft echt stijl aan je huis. Je ziet meteen dat het er goed uit ziet en je herkent de kwaliteit. De raamdecoratie van Schaduw Zonwering is een waardevolle toevoeging aan je woning. De sfeer wordt gelijk gezet en zelfs de lichtinval zal veranderen.

In de hele regio kunnen we je adviseren wat betreft raamdecoratie voor je woning. Onze raamdecoratie onderscheidt zich echt met een professionele uitstraling en duurzaamheid.

Wil je ook prachtige raamdecoratie om de sfeer in huis te zetten? Twijfel niet langer en neem contact op zodat we ook jou kunnen adviseren over de beste raamdecoratie!

 

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

8 februari 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.