Oosterhout – Rolluiken op dakkapel monteren

Twee rolluiken op een nieuw dakkapel monteren in Oosterhout

Schaduw Zonwering heeft twee elektrisch bediende rolluiken geplaatst op een nieuw dakkapel in Oosterhout. De rolluiken zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen met een wandbediening. De elektra kabels van de rolluiken hebben we zoveel mogelijk achter het knieschot weggewerkt, waar dit niet mogelijk was hebben we het netjes met kabelgoten weggewerkt.

Aan de bovenzijde en de achterzijde van de kap van het rolluik hebben we compriband geplakt, dit is zwart en zet uit. Hierdoor zijn de rolluiken ook aan de bovenzijde licht en water dicht. Op de onderdorpel van het kozijn hebben we een aluminium hoeklijn gemonteerd, hier loopt de onderlat van het rolluik op aan. Hierdoor zijn de rolluiken ook aan de onderzijde licht en water dicht.

Oosterhout ligt in de provincie Brabant, dit valt nog binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

 

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

29 december 2016

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.