Motor vervangen terrasscherm De Meern

Op deze dag hebben we de motor vervangen van een terrasscherm in De Meern. De motor vervangen is een goedkope optie om de levensduur van je terrasscherm uit te rekken. Zo hoef je nu geen nieuwe te kopen en kun je nog wat extra jaren genieten van hetzelfde terrasscherm. De bewoners zitten in de zomermaanden graag op het terras en vinden het dan natuurlijk prettig als er schaduw is. Dit kunnen ze nu nog jaren doen zonder te veel kosten hier aan te hebben. Onderhoud is de beste oplossing voor het uitrekken van de levensduur van je zonwering.

Terrasscherm De Meern

Een terrasscherm is zeer geschikt als zonwering. Het scherm biedt zonwering voor zowel je terras als de binnen kant van je woning. Vaak schijnt de zon pal op het raam en wordt de huiskamer heel erg warm. Met een terrasscherm heb je bescherming hier tegen en zal de woonkamer niet zo worden verhit. Daarbij kun je natuurlijk in de zomermaanden volop gebruik maken van je terras zonder dat het je te heet wordt. Met een terrasscherm ben je dus eigenlijk heel efficiënt bezig. Je kunt namelijk rustig op je terras gaan zitten terwijl de woonkamer lekker koel blijft.

Wil je ook efficiënte zonwering? Rustig op je terras zitten en de woonkamer lekker koel houden? Neem dan nu contact op voor een advies gesprek op maat!

 

Laat u niet langer verblinden!