Motor vervangen terrasscherm De Meern

Op deze dag hebben we de motor vervangen van een terrasscherm in De Meern. De motor vervangen is een goedkope optie om de levensduur van je terrasscherm uit te rekken. Zo hoef je nu geen nieuwe te kopen en kun je nog wat extra jaren genieten van hetzelfde terrasscherm. De bewoners zitten in de zomermaanden graag op het terras en vinden het dan natuurlijk prettig als er schaduw is. Dit kunnen ze nu nog jaren doen zonder te veel kosten hier aan te hebben. Onderhoud is de beste oplossing voor het uitrekken van de levensduur van je zonwering.

Terrasscherm De Meern

Een terrasscherm is zeer geschikt als zonwering. Het scherm biedt zonwering voor zowel je terras als de binnen kant van je woning. Vaak schijnt de zon pal op het raam en wordt de huiskamer heel erg warm. Met een terrasscherm heb je bescherming hier tegen en zal de woonkamer niet zo worden verhit. Daarbij kun je natuurlijk in de zomermaanden volop gebruik maken van je terras zonder dat het je te heet wordt. Met een terrasscherm ben je dus eigenlijk heel efficiënt bezig. Je kunt namelijk rustig op je terras gaan zitten terwijl de woonkamer lekker koel blijft.

Wil je ook efficiënte zonwering? Rustig op je terras zitten en de woonkamer lekker koel houden? Neem dan nu contact op voor een advies gesprek op maat!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

3 september 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.