Maarssenbroek – Rolluik en screen in Spechtenkamp

Maarssenbroek – Screen en rolluik met Somfy Oximo RTS

Schaduw Zonwering heeft een rolluik en een screen op een hoekwoning in Maarssenbroek in de wijk Spechtenkamp gemonteerd. Het rolluik is voorzien van een Somfy Oximo RTS motor welke bediend wordt met een Somfy Telis 1 afstandsbediening. Het rolluik is met LHTF profielen gemonteerd, hierdoor ontstaat er bij een gesloten rolluik stilstaande lucht tussen het rolluik en het glas wat enorm goed isoleerd. Het screen is ‘op het kozijn’gemonteerd.

De Somfy Oximo RTS motor heeft weerstandsherkenning hiermee detecteert de motor een openslaand raam en zorgt er voor dat het rolluik dan niet sluit. Bij een standaard motor zonder weerstandsherkenning zou er dan schade kunnen ontstaan in het rolluik

Aan de de achterzijde van de kap van het rolluik en achter de zijgeleiders hebben we compriband geplakt, dit is zwart en zet uit. Hierdoor is het rolluik ook aan de bovenzijde licht en water dicht. Daarbij is er een mooie aansluiting van de zijgeleiders op het metselwerk.

Maarssenbroek ligt in de provincie Utrecht, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

21 februari 2017

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.