Maarssenbroek – Ritsscreen monteren met hoogwerker

Maarssenbroek – Ritsscreen monteren op 5e verdieping met autohoogwerker

Schaduw Zonwering heeft een elektrisch bediend ritsscreen van 3,5 meter gemonteerd op de 5e verdieping van een appartement in Maarssenbroek. Met een autohoogwerker is Joren samen met het ritsscreen ruim 17 meter omhoog gegaan om daar samen met Bobby en Kevin het ritsscreen te monteren. Er is gekozen voor een ritsscreen waardoor ook met stevige wind gebruik gemaakt kan worden van het screen. Het ritsscreen is te bedienen met een wandschakelaar, de elektra hebben we netjes weggewerkt in kabelgoten.

Door de VVE is de kleur van de geleiders en het doek eerder vastgesteld, hierdoor was onze opdrachtgever verplicht ook voor deze kleuren te kiezen. Wat trouwens een erg mooi doek is (marine blauw-grijs)

Maarssenbroek ligt in de provincie Utrecht, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

16 januari 2017

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.