Maarssenbroek – Vervangen doek terrasscherm

Doek vervangen terrasscherm in Maarssenbroek

Schaduw Zonwering heeft het doek van een handbediende terrasscherm in Maarssenbroek vervangen omdat deze verkleurd, beschadigd en vervuilt was. Schaduw Zonwering heeft tijdens de inspectie eerst beoordeeld of het ondanks de leeftijd van het terrasscherm nog verstandig was om het doek te vervangen.

Door de uitstekende hersteleigenschappen, zijn extreme lichtechtheid, intensieve kleuren, bestendigheid tegen weer en water en uv-bescherming, is er gekozen voor een Swela Sunvas doek gemaakt van hightech-polyestergaren. Verder is er gekozen voor een “moderne” grijze doekkleur.

Maarssenbroek ligt in de provincie Utrecht, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

16 januari 2017

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.