Knikarmschermen Utrecht

Op deze dag hebben we bij 2 buren een Knikarmscherm geplaatst. Het eerste Knikarmscherm is een Verano Santos met 3,5 meter uitval. Een lekker groot scherm om onder te zitten in de zomermaanden. Het tweede Knikarmscherm dat we hier geplaatst hebben is een Verano Ipanema waarbij de uitval doorgeboord is naar binnen voor een extra stevig scherm. Daarbij is het scherm ook uitgebreid met een somfy eolis 3D windsensor. Wanneer er te veel wind is, zal het scherm dus uit zich zelf naar binnen gaan. Met de windsensor en de stevige montage gaat dit knikarmscherm extra lang mee.

Knikarmschermen

Een knikarmscherm is erg geschikt voor je terras of veranda. Het scherm wordt door middel van 2 armen uitgerold. De armen knikken recht vooruit zodat je gewoon onder het scherm door kan lopen. De hoek van een knikarmscherm kun je zelf verstellen waardoor je het scherm de hele dag kunt gebruiken. Ook wanneer de zon op zijn laagst is! Met een knikarmscherm kun je altijd genieten van een schaduwrijk terras. Met een knikarmscherm blijft ook de binnentemperatuur van je woning lekker koel en kun je in de zomermaanden ook lekker binnen zitten zonder weg te smelten. Buiten het optimale wooncomfort zorgt een knikarmscherm ervoor dat de waarde van je woning aanzienlijk omhoog gaat.

Wil je in de zomermaanden ook kunnen genieten van je terras en een koele binnentemperatuur? Optimaal wooncomfort en een mooie uitstraling? Neem dan nu contact op voor een advies gesprek op maat!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

3 september 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.