Knikarmscherm de Woerd boven balkon

Aan deze woning in de Woerd hebben we een prachtig knikarmscherm geplaatst boven het balkon. Het knikarmscherm kan elektrisch bediend worden met een afstandbediening. Daardoor is het een heel praktisch knikarmscherm. De bewoners hoeven nu dus niet op te staan om het scherm te bedienen. Waar de bewoners eerst in de felle zon zaten is nu een heerlijke schaduw plek gecreëerd. De elektrisch gestuurde afstand bediening maakt het knikarmscherm erg praktisch. Daarnaast is het scherm natuurlijk ook van de beste kwaliteit en duurzaamheid. Omdat de woning nu voorzien is van dit prachtige knikarmscherm hoeven de bewoners niet meer in de felle zon te zitten. Daarbij komt een scherm van Schaduw Zonwering altijd met een mooi ontwerp en een prachtig uitzicht.

Knikarmscherm de Woerd

Op je balkon wil je natuurlijk alle ruimte nuttig gebruiken. Een balkon is niet zo groot als een tuin en daarom is het natuurlijk niet handig als hier een parasol staat. Met een knikarmscherm boven je balkon kun je optimaal gebruik maken van de ruimte die je hebt. Daarnaast is een mooi knikarmscherm natuurlijk ook heel erg sfeervol boven je balkon. De armen van het knikarmscherm zitten vlak onder het doek en je hebt geen last van ruimte gebrek. Zeker met een op afstand bedienbaar knikarmscherm haal je het optimale uit je balkon.

Wil je ook een op afstand bedienbaar knikarmscherm boven je balkon of in je tuin? Geen last meer hebben van felle zon in je gezicht? Twijfel dan niet en neem contact op zodat een van onze specialisten ook jou kunnen adviseren!

 

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

8 februari 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.