Knikarmscherm De Meern ronde kap

Aan deze woning in De Meern hebben we een prachtig knikarmscherm geplaatst. Het knikarmscherm dat we hebben geplaatst aan deze woning in De Meern is voorzien van een ronde kap. Met dit nieuwe knikarmscherm kunnen de bewoners in de zomer volop genieten van hun terras. Last hebben van de felle zon zal voor hun niet meer voorkomen. En de zomermaanden kunnen nu lekker door gebracht worden in frisse buitenlucht.

Knikarmscherm voor genoeg schaduw

Met een knikarmscherm is je terras in de zomer voorzien van genoeg schaduw, hierdoor kun je ook binnen genieten van een koele binnentemperatuur. In de zomermaanden wil je graag lekker buiten zitten maar zonder een terrasscherm zul je al snel merken dat het te warm wordt. Een knikarmscherm zorgt voor de perfecte schaduw op je terras, waardoor je in de zomer weer lekker kunt genieten van de buitenlucht.

De zon veranderd de hele tijd van plek wat betekend dat de schaduw zal gaan verplaatsen. Dit is erg vervelend wanneer je een parasol of een vast terrasscherm hebt. Je moet nu om de 10 minuten steeds weer verplaatsen om in de schaduw te blijven.  Met een knikarmscherm heb je geen last van de schaduw die steeds weer verplaatst. Het knikarmscherm is groot genoeg om het hele gezin te voorzien van schaduw. De hoek van het knikarmscherm is verstelbaar, nu kun je de hoek van het scherm veranderen wanneer de schaduw zich verplaatst.

Wil je in de zomer ook lekker genieten van het terras en een koele binnentemperatuur in je woning? Neem dan nu contact want ook jij kunt voorzien worden van een heerlijk schaduwrijk terras!

 

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

8 februari 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.