Hilversum – Rolpoort vervangen

Bestaande rolpoort vervangen voor een nieuwe rolpoort in Hilversum

Schaduw Zonwering is gevraagd voor het repareren van een rolpoort in Hilversum, bij de inspectie zijn diverse gebreken geconstateerd waaronder kapotte motor, ontbrekende voorkap en beschadigde lamellen. Ons advies aan opdrachtgever is geweest dat het verstandiger is om de rolpoort te vervangen in plaats van repareren, hierop heeft opdrachtgever besloten de rolpoort door Schaduw Zonwering te laten vervangen.

Er is gekozen voor een rolpoort met een 55mm lamel welke met gemak de breedte kan overspannen, de kleuren als het bestaande rolluik en voorzien van een Somfy LT50 motor met binnen een wandbediening. De bestaande rolpoort hebben we netjes gedemonteerd en afgevoerd.

Aan de de achterzijde van de kap van de rolpoort en achter de zijgeleiders hebben we compriband geplakt, dit is zwart en zet uit. Hierdoor is de rolpoort ook aan de bovenzijde licht en water dicht, en is er een mooie aansluiting op het metselwerk.

Hilversum ligt in de provincie Noord Holland, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

16 januari 2017

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.