Diemen – Rolpoort monteren

Rolpoort monteren in Diemen

Schaduw Zonwering heeft een rolpoort gemonteerd aan de uitbouw van een dijkwoning in Diemen. Er is gekozen voor een rolpoort met een 55mm lamel welke met gemak de breedte kan overspannen en voorzien van een Somfy LT50 motor met binnen een wandbediening. Er is gekozen voor dezelfde kleur als het schilderwerk van de houten achterpui, Door het enorme gewicht van de rolpoort worden de lamellen, bak en geleiders los geleverd en zetten we het geheel op locatie pas in elkaar.

Aan de de achterzijde van de kap van de rolpoort en achter de zijgeleiders hebben we compriband geplakt, dit is zwart en zet uit. Hierdoor is de rolpoort ook aan de bovenzijde licht en water dicht, en is er een mooie aansluiting op het metselwerk.

Diemen ligt in de provincie Noord Holland, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Vaardigheden

,

Gepubliceerd op

16 januari 2017

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.