Aluminium jaloezieën Utrecht

Op deze dag hebben we aan de binnen zijde van deze woning te Utrecht aluminium jaloezieën geplaatst. Deze jaloezieën passen in zijn geheel bij de woonkamer en zijn als het ware het puntje op de i. Een luxe uitstraling was het doel van dit project. We durven dan ook te zeggen dat ons doel behaald is en de klant erg tevreden is gesteld.

Aluminium jaloezieën

Naast de luxe uitstraling zijn aluminium jaloezieën erg praktisch voor je woning. Ze hebben namelijk een isolerende werking. De winters zullen hierdoor aangenamer worden waarbij je de luxe uitstraling in je woning behoud. Uiteraard werken de jaloezieën in de zomer ook goed als zonwering. In tegenstelling tot houten jaloezieën sluiten de aluminium jaloezieën veel beter op elkaar aan. De jaloezieën zijn erg duurzaam vanwege het aluminium, ze gaan lang mee en reageren niet op vocht. Meer privacy is vaak ook een van de redenen dat mensen kiezen voor jaloezieën. Je kunt ze open en dicht doen wanneer je wilt en genieten van je privacy.

De voordelen op een rijtje:

  • Luxe uitstraling
  • Aluminium reageert niet op vocht
  • Meer privacy
  • Goedkope zonwering

Ben je benieuwd wat we voor jouw woning kunnen betekenen. Heb je al een idee in je hoofd of wil je meer informatie over zonwering? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek op maat!

 

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

27 augustus 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.