12 Ritsscreens Utrecht Terwijde

Op deze dag hebben we deze prachtige woning voorzien van 12 ritsscreens. De gehele woning is nu voorzien van screens en alle ramen zijn nu dus bedekt. Zo kan in de zomer geen enkel straatje licht binnen komen en blijft de woning lekker koel. Ook zorgen de ritsscreens voor privacy, want met zoveel ramen kan iedereen zo naar binnen kijken. Met dit volledige pakket aan ritsscreens zijn de bewoners gegarandeerd van een koele zomer in huis. Zo kunnen ze weer lekker genieten van hun woning en is het weer comfortabel leven.

Ritsscreens Utrecht

De naam zegt het al, ritsscreens worden met een rits in de begeleiders bevestigd en zitten daarom stevig vast. Op deze manier kunnen de screens niet bewegen en zijn ze erg wind vast. Daardoor heb je geen last van een klapperend screen en heb je wel de voordelen die het met zich mee brengt. Omdat de ritsscreens aan de zijkant volledig gesloten zijn kunnen er op geen enkele manier insecten langs je screen gaan. Insecten en vuil blijven nu dus buiten en je ramen blijven mooi schoon.

Wil je ook je hele woning voorzien van ritsscreens? In de zomer weer comfortabel binnen kunnen leven? Neem dan contact op en krijg een advies gesprek op maat voor jouw woonsituatie!

 

Laat u niet langer verblinden!