12 Ritsscreens Utrecht Terwijde

Op deze dag hebben we deze prachtige woning voorzien van 12 ritsscreens. De gehele woning is nu voorzien van screens en alle ramen zijn nu dus bedekt. Zo kan in de zomer geen enkel straatje licht binnen komen en blijft de woning lekker koel. Ook zorgen de ritsscreens voor privacy, want met zoveel ramen kan iedereen zo naar binnen kijken. Met dit volledige pakket aan ritsscreens zijn de bewoners gegarandeerd van een koele zomer in huis. Zo kunnen ze weer lekker genieten van hun woning en is het weer comfortabel leven.

Ritsscreens Utrecht

De naam zegt het al, ritsscreens worden met een rits in de begeleiders bevestigd en zitten daarom stevig vast. Op deze manier kunnen de screens niet bewegen en zijn ze erg wind vast. Daardoor heb je geen last van een klapperend screen en heb je wel de voordelen die het met zich mee brengt. Omdat de ritsscreens aan de zijkant volledig gesloten zijn kunnen er op geen enkele manier insecten langs je screen gaan. Insecten en vuil blijven nu dus buiten en je ramen blijven mooi schoon.

Wil je ook je hele woning voorzien van ritsscreens? In de zomer weer comfortabel binnen kunnen leven? Neem dan contact op en krijg een advies gesprek op maat voor jouw woonsituatie!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

28 april 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.