Uitvalschermen

Stijlvolle zonwering voor een laagstaande zon

Uitvalschermen behoren tot de diagonale zonwering. De schuine hellingshoek weert laag invallend zonlicht en voorkomt daarmee dat u de hitte in huis haalt. Met een uitvalscherm maak je onaangenaam warme temperaturen binnenshuis verleden tijd en komt zonlicht niet meer binnen.

 

Uitvalschermen van Schaduw Zonwering zijn strak en eigentijds vormgegeven. De prachtige zonwering die uit de stijlvolle cassette schuift geeft u een zee aan schaduw en verkoeling. Uitvalschermen zijn een stijlvolle maar praktische zonwering. Zonlicht blijft buiten ondanks laagstaande zon en uw woning ziet er prachtig uit!

Uitvalscherm bestand tegen weer en wind

Uitvalschermen zijn bij Schaduw Zonwering verkrijgbaar in twee verschillende varianten. Ze zijn allebei voorzien van een gesloten cassette. Dit houdt in dat het doek in de gesloten, opgerolde stand mooi verborgen is en het zo volledig wordt beschermd tegen extreme weersinvloeden. De variabele uitvalhoek van de schermen kan altijd  worden afgesteld op uw wensen en woonsituatie en plek van montage. Bovendien zijn onze uitvalschermen ook in de uitgerolde stand opgewassen tegen wind, regen en hagel.

Krachtige uitvalarmen

De hoge weersbestendigheid van onze uitvalschermen zit hem in de zogeheten uitvalarmen. Schaduw Zonwering beschikt over verschillende soorten uitvalarmen voor verschillende locaties en situaties:

  • Windvaste standaardarm: geschikt voor plekken met lage tot normale windvang;
  • Windvaste balkonarm: aan te raden op locaties waar het bovengemiddelde hard waait;
  • Stormvaste arm met gasdrukveren: ideaal voor plekken waar het stormachtig kan waaien;
  • Duplex glijarm: zorgt voor een praktische doorloophoogte (een uitkomst bij montage op een lager gelegen gedeelte van uw gevel).

Wij kunnen altijd langskomen om u van vrijblijvend advies te voorzien, ook ‘s avonds!

Uitvalscherm doeken

U heeft bij ons de keuze uit een uitgebreide collectie schermdoeken. Gaat u voor eenvoudig of wilt u een doek dat van extra luxe is voorzien? Zo hebben wij doeken met een zelfreinigende werking in het geval van neerslag (ook voor horeca ondernemingen een uitkomst). Al onze schermdoeken zijn van zeer slijtvaste kwaliteit. Qua doekkleuren en -materialen komt u bij Schaduw Zonwering ook in een warm bad terecht: ons assortiment omvat de meest uiteenlopende tinten, stoffen en typen, waaronder Swela Sunvas en Swela Sunsilk.

Bedieningscomfort

Gemakkelijke en efficiënte elektrische bediening van uw nieuwe uitvalscherm krijgt bij Schaduw Zonwering veel aandacht. Wij maken gebruik van de nieuwste bedieningstechnieken en bieden een passende oplossing voor elk type uitvalscherm. De standaard opbouwschakelaar kan, indien u meer comfort wenst, ook worden vervangen door een systeem met afstandsbediening waarmee u de motor van uw scherm vanuit uw luie stoel kunt besturen!

Wat dacht u van een slimme zon- en windautomaat? De automaat laat uw zonnescherm automatisch uit- of inrollen in het geval van toe- of afnemende zon. Neem contact met ons op voor meer uitleg en persoonlijk advies!

Prijs en garantie

Uitvalschermen van Schaduw Zonwering zijn altijd eerlijk en aantrekkelijk geprijsd. Ook kunt u bouwen op onze garantievoorwaarden: u heeft bij ons standaard volledige garantie van 3 jaar op fabrieks- én constructiedefecten. Zodoende geniet u van 100 procent dekking op de daarbij nodige vervanging van onderdelen en materialen.

Strak of toch liever elegant?

Heeft u in plaats van een modern design toch liever een wat elegantere, klassieke uitstraling? Kies dan voor een markies.

3D modellen van uitvalschermen

uitvalschermen voor optimale schaduw
uitvalschermen voor elk type woning
installatie van moderne uitvalschermen

Laat u niet langer verblinden. Maak een afspraak!

Direct een afspraak maken